Vitorlás túra az Adrián!

Vitorlás túra az Adrián!
5 (100%) 2 szavazat

Vitorlás túra az Adrián!

Vitorlás túra az Adrián!
Vitorlás túra az Adrián!

Magyarországról viszonylag gyorsan elérhető csodálatos nyaralóhely Horvátország. Évente több százezer turista keresi fel a horvát tengerpart számos pontját. Több tucat, több száz kisebb és nagyobb turista paradicsom található az országban. Sokan keresik fel autóval, busszal, sőt még akár stoppolnak is. De van egy másik lehetőség is arra, hogy felfedezzük a rejtett kincseit ennek a különleges vidéknek. Mégpedig a hajós utazás! Ebben a cikkben a hajós nyaralásról lesz szó Horvátországban.

Horvátország hajóval

Ismerd meg Horvátországot más szemszögből! Ha egy vitorlás hajón ringatózva utazod át az Adriát, akkor olyan oldaláról ismerheted meg, amiről eddig biztosan nem ismerted.

Ha unod a jól megszokott helyeket…
Ha unod a szokásos programokat…

…akkor fedezd fel egy kényelmes vitorlással! A hajón lakhatsz, napozhatsz, utazhatsz és minden nap más és más kikötő éttermében vacsorázhatsz! Minden nap más és más tengerparton napozhatsz vagy éppen fedezheted fel a helyi csodákat!

Különleges élmények, különleges nyaralás vár Rád, ha a Hajosnyar.hu weboldalon keresztül foglalod le a hajós nyaralásodat!

Sőt! Még a búvárkodás szerelmesei is megtalálják a lehetőséget hobbijuknak élni. Több helyen is alkalom nyílik búvárkodásra!

Felejthetetlen élmények várnak, ha Horvátország hajóval való bejárása mellett döntessz! Nézz körül a hajosnyar.hu weboldalon!

A hajó felszereltsége

A hajó típusa: Bavaria 46. 05’ vitorlás hajó.

A kabinok két személyesek, konyha, fürdő, wc is megtalálható a hajón, tehát az alapvető tisztálkodási és higiéniai feltételek is biztosítottak. Mentőmellények, mentőcsónak, CD rádió, navigációs és kommunikációs berendezések is alapvető felszerelések. Minden rendelkezésre áll, amire az utazás során szükséged lesz.

A kapitány

A hajós kapitány Zoltán kapitány, aki több ezer tengeri mérföld megtétele és több adriai, földközi- tengeri, atlanti- óceáni hajóút után tökéletes kapitányod lesz!

Az utazás

A turnusok egy hetesek és Sukosanból, Horvátországból indulnak és oda is érkeznek vissza. Gyere és válaszd ki a számodra ideális időpontot és szerezz életre szóló élményeket!